Çök-Kapan-Tutun Deprem Anı Tatbikatı

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı koordinasyonunda, afetlere dirençli toplum oluşturma vizyonu ile Türkiye'de yaşanabilecek her tür ve ölçekteki afet ve acil durumlara etkin müdahale etmek, koordinasyon içerisinde hareket etme kabiliyetini kazandırmak ve geliştirmek için toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla KahramanMaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin yıldönümünde ulusal çapta tatbikat bildirilmiştir. Bu kapsamda; Tatbikat Tatbikat öncesi öğrencilerimizin hazırlıklı olması için  6 Şubat Salı Günü okulumuzda önce  öğrencilerimize deprem anında yapılması gerekenler ve Çök-Kapan-Tutun hareketiyle ilgil bilgilendirme videoları izletilmiş ve tüm öğrencilerimize Çök-Kapat-Tutun hareketi uygulatılmıştır.

07.02.2024 138

07-02-202407-02-2024